За вікном — рання весна, час традиційного авітамінозу та занепаду сил. Щоб наситити свій організм вітамінами, рекомендуємо приготувати дуже корисний, поживний, але водночас низькокалорійний овочевий салат за рецептом кулінарної блогерки Христини Азізян.
Інгредієнти:
Для заправки:
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти помити, почистити. Капусту нашаткувати, огірки та редис порізати кільцями або півкільцями, білки — кубиками.
Для заправки жовтки натерти на дрібній тертці, змішати їх з іншими інгредієнтами і заправити цією сумішшю салат.
Він виходить дуже смачним і абсолютно не шкодить фігурі.
Музика є невід'ємною частиною повсякденного життя, супроводжуючи нас у різних ситуаціях, наприклад, під час поїздок…
З жовтня 2024 року в Україні набули чинності нові ліміти на грошові перекази, встановлені Національним…
Під час воєнного стану в Україні діє загальна мобілізація, однак законодавством визначено, що деякі категорії…
У Києві знову заговорили про аварійність мостів Метро та Патона. Експерти стверджують, що вони можуть впасти у…
Україна не повинна знижувати мобілізаційний вік, якщо в цьому немає критичної потреби. В іншому випадку…
Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…