За вікном — рання весна, час традиційного авітамінозу та занепаду сил. Щоб наситити свій організм вітамінами, рекомендуємо приготувати дуже корисний, поживний, але водночас низькокалорійний овочевий салат за рецептом кулінарної блогерки Христини Азізян.
Інгредієнти:
Для заправки:
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти помити, почистити. Капусту нашаткувати, огірки та редис порізати кільцями або півкільцями, білки — кубиками.
Для заправки жовтки натерти на дрібній тертці, змішати їх з іншими інгредієнтами і заправити цією сумішшю салат.
Він виходить дуже смачним і абсолютно не шкодить фігурі.
Після зустрічей у Києві, Москві та Азербайджані літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана вилетів до Китаю.…
Один із засновників та власників Приватбанку, а також близький товариш Ігоря Коломойського Геннадій Боголюбов виїхав…
Спортсменка Ярослава Магучіх встановила світовий рекорд у жіночих стрибках у висоту. Українка першою у світі досягнули висоти…
У тимчасово окупованому росіянами Донецьку вже 10 років не працює залізничний вокзал. У мережі з'явилися свіжі фото…
Принц Вільям активно відвідує різні публічні заходи, допоки його дружина Кейт Міддлтон лікується від раку.…
У понеділок, 8 липня, на всій території України діятимуть погодинні графіки відключень світла. За вказівкою "Укренерго"…