Домашні хачапурі можна готувати як у духовці, так і на сковороді. Дуже важливо – приготувати вдале тісто, а щоб хачапурі були ніжними, додайте багато сиру.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних лінивих хачапурі, які готуються з великою кількістю сиру та на сковороді.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: просто все змішайте. Якщо потрібно, то додайте трохи більше борошна, але не беріть багато, тісто має бути м’яким та еластичним.
2. Сир натріть на велику тертку.
3. Тісто розділіть на дві частини, кожну розкотіть, трохи припорошивши борошном. Тільки небагато, бо борошно горітиме на сковороді. Викладіть сир, стежте, щоб не попадав на краї тіста, складіть і защепіть краї, потім трохи розкотіть.
4. Смажте на сковороді без олії на середньому вогні до рум’яності з двох боків.
Готові хачапурі змастіть вершковим маслом та подавайте гарячими!
Балістична ракета "Орешник", якою Росія вдарила по Дніпру, може уразити будь-яку ціль на території Європи. До…
Експерти назвали найкращі автомобілі на вторинному ринку серед тих машин, з якими перші покупці не хочуть розлучатися.…
В Україні у 2025-му змінять правила виходу на пенсію. Загальний пенсійний вік не збільшать, однак посилять…
У Карпатах лютує зима. На високогір'ї спостерігається погіршення погодних умов. Про це повідомляють гірські рятувальники Прикарпаття. За…
У Малі знову розгромили колону ПВК "Вагнера". Бойовики "Аль-Каїди" захопили частину ворожої зброї й ліквідували…
Під час воєнного стану та у мирний час правила військового обліку залишаються обов’язковими для дотримання.…