Домашні хачапурі можна готувати як у духовці, так і на сковороді. Дуже важливо – приготувати вдале тісто, а щоб хачапурі були ніжними, додайте багато сиру.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних лінивих хачапурі, які готуються з великою кількістю сиру та на сковороді.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: просто все змішайте. Якщо потрібно, то додайте трохи більше борошна, але не беріть багато, тісто має бути м’яким та еластичним.
2. Сир натріть на велику тертку.
3. Тісто розділіть на дві частини, кожну розкотіть, трохи припорошивши борошном. Тільки небагато, бо борошно горітиме на сковороді. Викладіть сир, стежте, щоб не попадав на краї тіста, складіть і защепіть краї, потім трохи розкотіть.
4. Смажте на сковороді без олії на середньому вогні до рум’яності з двох боків.
Готові хачапурі змастіть вершковим маслом та подавайте гарячими!
Військовозобов'язані громадяни України, які мають статус "обмежено придатних до військової служби", зобов'язані до 5 лютого…
Зарплата президента США вважається найвищою, хоча її сума не переглядалась вже понад декілька років. Президент…
У столичному хостелі Hostel Vshokoladi відмовилися обслуговувати групу, у складі якої був речник Військово-морських сил…
У суботу, 18 січня, правоохоронці повідомили чинному народному депутату України про підозру в організації незаконного…
Громадяни України можуть бути затримані терміном від трьох годин, якщо буде встановлено, що вони порушили…
Уряд схвалив постанову про диференціацію пільгового тарифу на електроенергію за рахунок механізму ПСО. Про це…