Баклажани – це овоч, який часто використовують у кухнях різних народів світу. Вони не тільки смачні, але й надзвичайно корисні для здоров'я.
Дізнаймося, чим корисні баклажани та що з них можна приготувати, пише Експерт.
Баклажани – це універсальний овоч, який можна використовувати у різних стравах. Вони не тільки додають різноманітність вашому раціону, але й приносять значну користь для здоров’я. Додавайте баклажани до свого меню і насолоджуйтеся їхніми смаковими та корисними властивостями.
Американське Міноборони спільно з Федеральним бюро розслідувань перевіряє можливий витік засекреченої інформації про наслідки ударів…
Споживачі мають право вимагати компенсацію за поставки природного газу, які не відповідають стандартам якості. Для…
В Україні у липні 2025 року очікується здешевлення продуктів, але не всіх. Про це повідомив керівник…
Кількість авторів OnlyFans найбільша не у США чи Британії, а на Кіпрі. Острівна країна стала…
Українці продовжують інвестувати в нерухомість за кордоном — найчастіше у Туреччині, Польщі, Іспанії. Причини —…
Кабмін схвалив постанову, підготовлену Мінсоцполітики, яка важлива для громадян, які працюють або раніше працювали за…