Categories: Рецепти

Фітнес-меню акторки Ксенії Мішиної

Рецепти салату, печива й тахіні сподобаються всім прихильникам фітнесу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

18 червня народилась українська акторка Ксенія Мішина. Вона тримає прекрасну фізичну форму, багато займається спортом, та в Instagram зізнається, що він став її ідолом. При  цьому меню в акторки – доволі дієтичне. 

Салат з тунцем і авокадо

Вам знадобиться:

  • Шпинат – 50 г.
  • Огірок – 1 штука.
  • Пекінська капуста – півкачана.
  • Болгарський перець – 1 штука.
  • Селера – 50 г.
  • Тунець у власному соку – 100-150 г.
  • Коктейльні помідорки або чері – 5-6 штук.
  • Авокадо – 1 штука.
  • Оливкова олія.
  • Сіль.

Як готувати:

Наріжте овочі та зелень. Додайте до них консервований тунець у власному соку.

Підготуйте заправку. Візьміть коктейльні помідори або чері, додайте невелику кількість авокадо та перебийте блендером. Додайте оливкову олію й сіль. Заправте салат і нехай смакує!

Тахіні (кунжутна паста)

“Я з Туреччини привезла таку класну корисну штуку – це свіжий перероблений кунжут. У них там за допомогою спеціальних машин це роблять. І я хочу вам розповідати про корисні властивості кунжуту і навіщо його треба постійно їсти”, – якось написала Мішина в своїму Instagram. 

Вам знадобиться:

  • Кунжут – 100 г.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.

Як готувати:

На сухій і добре розігрітій сковороді потрібно обсмажити кунжут до золотистого кольору і дати йому охолонути.

Пересипте насіння в чашу блендера та на максимальній швидкості подрібніть до однорідного стану. На стінках чаші має з’явитися олія, яку виділяє насіння.

Щоб у домашніх умовах отримати тягучу пасту, можна додати 1 столову ложку оливкової олії. 

Порада: коли насіння кунжуту подрібнюють на професійному устаткуванні, воно виділяє багато власної олії і дає хорошу консистенцію. Оскільки побутові блендери не настільки потужні, зазвичай додають ще й оливкову олію.

Печиво з вівсянкою й бананом

Вам знадобиться:

  • Банани – 2 штуки.
  • Вівсяна крупа – 1,5 склянки.
  • Кунжут – дрібка.

Як готувати:

Розімніть вилкою банани, додайте вівсяні пластівці та кунжут і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Мокрими руками сформуйте печиво та викладіть на пергамент.

Випікайте у духовці 15-20 хвилин при 200 градусах.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як з 1 грудня зміняться тарифи на газ і скільки доведеться платити українцям

Після літнього підвищення тарифів на електроенергію українців хвилює питання, чи підніматиметься ціна на газ з приходом зими.…

3 хв. ago

Який мобілізаційний резерв України: The Financial Times назвало цифру

Мобілізаційний резерв України на сьогодні становить 3,7 млн людей. А загальна кількість громадян чоловічої статі віком від…

12 хв. ago

У Росії погрожують завдати ядерний удар по Алясці

Генерал-лейтенант ЗС РФ Андрій Гурульов заявив, що Росія може використати тактичну ядерну зброю для удару…

20 хв. ago

Хотів вийти під час польоту: пасажири літака зв’язали буйного “командира”

На борту пасажирського літака, який летів з Мілуокі до Далласа (США) стався дивний інцидент. Буйний пасажир авіакомпанії…

28 хв. ago

Погані новини для любителів гамбургерів: фастфуд та пиво знищують “чоловічу силу”

Виявилося, що фастфуд, алкоголь та солодощі негативно впливають на вироблення тестостерону та здатні призвести до…

37 хв. ago

Батьків школярів можуть позбавити батьківських прав: держава жорстко каратиме

Якщо ваша дитина пропускає школу, це не просто "дрібна витівка". В Україні справа може дійти…

45 хв. ago