Капуста з медом відрізняється від класичної квашеної капусти, ніжним смаком та ароматом.
Чудово підійде як самостійна закуска з цибулею та запашною олією, а також для приготування капусняку, вареників або інших страв.
Поради:
Вранці та ввечері протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб виходили гази, які будуть утворюватися під час квашення.
В українських магазинах з'явились десятки варіантів головної великодньої страви - паски. Супермаркети та магазини пропонують…
Астрономи Кембриджського університету оголосили про виявлення хімічних "підписів", що можуть вказувати на існування життя на…
Син пастора, який практикував екзорцизм, Джаред Брок розповів, що насправді більшість уявлень про диявола —…
Скоро українцям стане складніше приховати доходи, адже в податковій службі хочуть отримати доступ до банківської…
У Польщі набули чинності поправки до законів про захист батьківщини і протидію шпигунству, відповідно до…
Поки суспільство дискутує про нові хвилі мобілізації чоловіків, обмеження починають торкатися й жінок. Ізраїльський сценарій,…