Капуста з медом відрізняється від класичної квашеної капусти, ніжним смаком та ароматом.
Чудово підійде як самостійна закуска з цибулею та запашною олією, а також для приготування капусняку, вареників або інших страв.
Поради:
Вранці та ввечері протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб виходили гази, які будуть утворюватися під час квашення.
Туристам — стоп! Жителі Ібіци вирішили, що з них досить натовпів і шуму, й закрили…
Коли 59-річна астронавтка NASA Суніта "Суні" Вільямс повернулася на Землю після 288 днів, проведених у…
У Великій Британії жінці 16 років відмовляють у видачі нового паспорта, заявляючи, що нове ім'я…
З літа 2024 року військовий реєстр "Оберіг" почав збирати дані про всіх чоловіків віком від…
Чоловік незадоволений тим, що у ПриватБанку кожен платіж потрібно підтверджувати. Він звинувачує фінустанову в блокуванні карток за…
Законопроєкт 6013, що передбачає приватизацію комунальних підприємств України, може призвести до значного зростання тарифів на вивіз…