Фольга за запікання — незамінна річ на кухні. Вона не лише захищає посуд від жиру, але й допомагає приготувати ароматні та смачні страви в духовці.
Уважно придивившись до фольги, ви точно помітите, що одна її сторона матова, а інша — блискуча. Від того, якою стороною ви замотаєте продукти, буде залежати кінцевий результат та якість запікання.
Глянцевий бік фольги краще віддає тепло і майже не прилипає до продуктів, тому матова сторона повинна бути зовні.
Запікаючи страви з риби чи м’яса, звертайте увагу на те, щоб не було контакту з повітрям. Добре закріплюйте краї фольги з кожного боку. А ось під час приготування овочів або фруктів, навпаки, потрібне повітря.
В такому разі продукти пропаряться і будуть значно м’якшими.
Щільно загортайте фольгу під час запікання, якщо ви любите хрумку скоринку.
Багато кому не вдається отримати золотисту скоринку під час приготування страв у фользі. Щоб такого з вами не трапилося, доведіть страву до готовності, а потім розгорніть фольгу і залишіть в духовці ще на 10-15 хвилин.
Нині в Україні створюється міф, буцімто американці дуже хочуть наш літій чи інші рідкоземельні метали.…
Сьогодні, 17 грудня, у всій Латвії оголошено часткову перевірку бойової готовності підрозділів Національних збройних сил.…
Економіка Китаю зазнає труднощів через надлишок виробничих потужностей та зниження попиту. Про це пише The Wall Street…
Туреччина та її союзники нарощують сили вздовж кордону з Сирією, що викликає занепокоєння у Сполучених…
Кремль не влаштує жоден із варіантів заморозки війни в Україні. Рося також проти участі НАТО…
Київська міська державна адміністрація повідомила, що тривалість комендантської години на Новий рік змінюватися не буде.…