Консервовані огірки – це чудова закуска на зиму. Якщо правильно закрити овочі, вони вийдуть дуже хрусткими та соковитими. Для цього вам знадобиться декілька простих інгредієнтів для аромату та пікантності.
Ідея приготування хрустких огірків на зиму опублікована на кулінарній сторінці kuzka delicious food в Instagram. Взимку закуска стане чудовим доповненням до святкового столу.
Інгредієнти на одну літрову банку:
Спосіб приготування:
1. Огірки невеликого розміру залити холодною водою і залишити замочуватися на 2 години.
2. Через дві години злити воду, а огірки добре помити.
3. Насухо протерти овочі, відрізати носики та хвостики.
4. На дно банки викласти листя хрону, часник, перець горошком, парасольку кропу та лаврове листя.
5. Огірки викласти якомога щільніше.
6. Залити повні банки окропом, накрити кришкою й дати огіркам постояти 10-15 хвилин.
7. Залити огірки два рази. На третій раз залити маринадом.
8. Для маринаду обережно злити воду з банок у каструлю.
9. Додати цукор і сіль.
10. Перемішати і дати закипіти.
11. Після цього, як маринад закипів зняти з вогню і додати оцет.
12. Залити огірки маринадом до країв горлечка, добре закрутити кришкою. Покласти банки з огірками під ковдру, щоб поступово охолонули.
Перед Великоднем ціни на курячі яйця в Україні традиційно повзуть вгору — і цього року…
Російські війська не мають необхідних ресурсів для масштабної операції з форсування Дніпра, однак така загроза…
Серед автомобілістів поширена думка про те, що японські виробники випускають найнадійніші автомобілі. Деякі бренди з Японії…
Українці щомісяця отримують дві платіжки за газ – за фактичне споживання та доставку. Хто і…
Українцям розповіли, який податок на нерухомість потрібно сплачувати у 2025 році та хто може отримати пільги.…
Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що його мало не вбила блискавка. Про…