Куряче філе ідеально поєднується з овочами та швидко готується в духовці. Така страва ідеально підійде для вечері в літню спеку. Фокус розповість, як її приготувати.
Інгредієнти:
Цибулю дрібно наріжте і разом із подрібненим часником обсмажте на олії близько 3 хвилин, додайте дрібно нарізаний перець і смажте ще приблизно 5 хвилин до м’якості перцю. Перекладіть у форму для запікання.
Куряче філе наріжте на невеликі шматочки й обсмажте в тій самій пательні до готовності, близько 10 хвилин. Наприкінці додайте томатну пасту і перемішайте. Перекладіть у форму для випікання на цибулю з перцем.
У тій же сковорідці розтопіть вершкове масло, додайте борошно і молоко та готуйте до загустіння (не більше хвилини). Рівномірно полийте соусом курку.
Помідори наріжте шматочками і викладіть зверху. Посоліть, поперчіть, посипте орегано і базиліком. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Посипте тертим сиром і поверніть у духовку ще хвилин на п’ять.
Українські пенсіонери можуть претендувати на додаткові щомісячні виплати від держави. Сума надбавки залежить від статусу…
З 1 червня в Україні розширюється мобілізація: вона охоплює чоловіків віком від 50 до 60…
Побутові споживачі газу мають передати актуальні показники лічильника до 5 червня включно. Про це попередила…
На початку червня в Україні зафіксовано зростання курсу основних валют. Станом на ранок 2 червня…
Станом на 1 квітня 2025 року заборгованість українців перед мікрофінансовими організаціями (МФО) досягла 24,28 млрд…
Тим громадянам, які продають щось через інтернет-платформи, уже почали надходити від Податкової служби повідомлення з…