Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю.
Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.
2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.
3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.
4. Змішуємо мед та соус барбекю.
5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.
Чергова поява Володимира Путіна на публіці, яка мала б підкреслити його тверду позицію, натомість породила…
Національна розвідка США склала звіт про вбивства політичних опонентів Путіна за кордоном. На запит видання Bloomberg звіт був частково…
Автомобіль Bugatti W16 Mistral з відкритим верхом встановив новий рекорд швидкості для родстерів, розігнавшись до 453,91 км/год…
Що може бути кращим способом відсвяткувати чергову ядерну погрозу від Путіна, ніж придбати старий ядерний…
Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки Росії, заявив, що застосування ядерної зброї Кремлем можливе лише…
Україна незабаром може реформувати свій підхід до мобілізації, відійшовши від спірних примусових практик, часто званих…