Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю.
Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.
2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.
3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.
4. Змішуємо мед та соус барбекю.
5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.
Українці, які досягли віку, що дозволяє вийти на заслужений відпочинок, можуть розраховувати на пенсійні виплати.…
Американка Маргарет Кемерон, якій нещодавно виповнилося 100 років, поділилася своїм секретом довголіття. Вона розповіла, який…
Президент України Володимир Зеленський заявив, що через плани російського диктатора Володимира Путіна розширити агресію РФ…
У квітні для частини українців почали діяти оновлені тарифи на водопостачання та водовідведення. Загальна вартість…
У фінансовому секторі не радять українцям вкладати гроші у будинки та квартири – в експертному колі вважають,…
Магнітні бурі у другій половині квітня будуть не дуже потужні та тривалі. Фахівці радять метеочутливим…