Categories: Рецепти

Як смачно запекти реберця в духовці із хрусткою золотистою скоринкою

Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю. 

Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре. 

Інгредієнти:

  • ребра
  • гірчиця
  • спеції
  • мед
  • соус барбекю

Спосіб приготування:

1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.

2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.

3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.

4. Змішуємо мед та соус барбекю.

5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.

Ольга Степанова

Recent Posts

У якому місті України живуть найбагатші пенсіонери: розмір виплат за регіонами

Українці, які досягли віку, що дозволяє вийти на заслужений відпочинок, можуть розраховувати на пенсійні виплати.…

6 хв. ago

Сніданок довгожителя: 100-літня жінка розповіла, що саме вона їсть на початку дня

Американка Маргарет Кемерон, якій нещодавно виповнилося 100 років, поділилася своїм секретом довголіття. Вона розповіла, який…

8 хв. ago

Зеленський став як Трамп: ошелешив заявою про початок нової світової війни

Президент України Володимир Зеленський заявив, що через плани російського диктатора Володимира Путіна розширити агресію РФ…

11 хв. ago

Вчетверо дорожче: нові тарифи на воду роздягнуть українців догола

У квітні для частини українців почали діяти оновлені тарифи на водопостачання та водовідведення. Загальна вартість…

44 хв. ago

Українцям розповіли, у що не варто вкладати гроші: не принесе прибутку

У фінансовому секторі не радять українцям вкладати гроші у будинки та квартири – в експертному колі вважають,…

49 хв. ago

Магнітні бурі вже на підході: чи буде “штормити” українців з 14 по 19 квітня

Магнітні бурі у другій половині квітня будуть не дуже потужні та тривалі. Фахівці радять метеочутливим…

50 хв. ago