Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю.
Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.
2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.
3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.
4. Змішуємо мед та соус барбекю.
5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.
У соцмережах поширюється критика щодо витрат “Укрпошти” на розробку нового брендбуку. Зокрема, обурення висловив народний…
Газові лічильники потребують періодичної перевірки. Та не кожен споживач знає, хто має це робити та…
Щоб платити менше за електроенергію й воду, не обов’язково звертатися по субсидії. Змінити ситуацію можна…
Держава передбачила одноразові виплати для військовослужбовців, яких офіційно переводять до іншої частини. Йдеться про так…
Автовласники часто прив’язують заміну моторної оливи до пробігу. Але навіть за низького кілометражу двигун може…
Українці цього року продовжують сплачувати податок на житло за попередній 2024 рік. У сумі держава…