Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю.
Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.
2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.
3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.
4. Змішуємо мед та соус барбекю.
5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.
Пожежа - це одна з найстрашніших загроз, з якою може зіткнутися кожна людина, а сьогодні,…
У дитинстві Роберт Превост отримав пророцтво, що він стане новим Папою Римським. Цю історію розповів…
Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які мають відношення до отримання пенсій та інших…
Велика Британія запроваджує санкції проти близько 100 нафтових танкерів з так званого "тіньового флоту" Росії,…
Росія за кілька років може розпочати війну проти країн Північної Європи, тому варто готуватися до…
У 2025 році в місті Суми продовжують підтримувати тих, хто вже пережив століття — буквально.…