Реберця – це м’ясо, яке ідеально підходить для запікання. Якщо правильно приготувати продукт – зверху буде золотиста апетитна скоринка. Для цього варто використати соус барбекю.
Ідея приготування золотистих запечених реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Дуже смачно подавати з картопляним пюре.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змащуємо ребра гірчицею та залишаємо маринуватись в холодильник на 2-3 години.
2. Дістаємо, завертаємо в пергаментний папір та фольгу.
3. Випікаємо 2 години за температури 180 градусів.
4. Змішуємо мед та соус барбекю.
5. Змащуємо спочатку один бік та випікаємо 15 хвилин за температури 200 градусів, і потім з інший для скоринки.
Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є…
Українців, які заламінували свідоцтво про шлюб, народження дитини, водійські права чи інші офіційні документи, попередили…
Росія пригрозила Україні обстрілами об'єктів енергетики. Країна-агресор стверджує, що це буде "відповіддю" на дії Києва. Відповідну заяву…
Розмови про можливе перемир’я можуть здаватись надією для цивільного населення, але насправді вони лише шкодять…
У Туреччині тривають масштабні антиурядові протести після арешту найпопулярнішого в народі опозиційного політика. На цьому тлі…
Стартап OpenAI наразі вивчає потенційні психологічні наслідки, які ChatGPT може мати для своїх користувачів. Нове дослідження, проведене…