Фрукти та овочі завжди найсмачніші у свій сезон. Зараз час гарбуза, а тому не варто гаяти можливість щось з нього приготувати.
Як пише Еxpress, цей фаршированний гарбуз допоможе нагодувати всю сім’ю за невеликі гроші. Для приготування потрібні:
Спочатку розігрійте духовку до 200С. Приготуйте гарбуз – розріжте кожен уздовж навпіл. За допомогою ложки вийміть насіння та м’ясисті нитки.
Покладіть гарбуз зрізом догори на деко. Збризніть зрізи оливковою олією та приправте. Переверніть гарбуз зрізом вниз у готуйте 40 годин.
У цей час у середній сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні та додайте свіжий шпинат. Готуйте близько п’яти хвилин. Змішайте в мисці шпинат, сир та половину бекону.
Вийміть гарбуз з духовки.За допомогою ложки вийміть м’якоть, залишивши межі приблизно 2 см з боків. Нафаршируйте його сумішшю з гарбуза, шпинату, бекону та сиру. Зверху викладіть решту нарізаного вареного бекону.
Готуйте фарширований гарбуз ще 15 хвилин, поки сирна суміш не розплавиться, а верх не стане золотисто-коричневим. Зверху посипати свіжомеленим чорним перцем.
В Україні мобільним операторам доручили обладнати станції зв'язку так, щоб у користувачів було до 10…
Як зазначає адвокат Оксана Доготер, під час перевірок актуальності військових документів звертається увага не тільки…
Прибиральники пляжу на острові Борнхольм (Данія) спершу вирішили, що знайшли гігантського морського змія. Але це…
Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що американський бізнесмен і засновник компанії Tesla відключив подарований йому електромобіль-пікап Cybertruck.…
Є проблема, яку нечасто обговорюють відкрито, але вона існує: багато мобілізованих чоловіків в українській армії…
Командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов на позивний "Філя" розкритикував українські фортифікації на передовій. Окрім природного…