Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.
Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.
Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.
Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…
Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…
Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…
В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…
Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…
У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…