Налисники — одна з найпопулярніших страв в українській кухні. Їх готують із найрізноманітнішими начинками: сиром, грибами, м’ясом, маком, ягодами. Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом класичних налисників із сиром за рецептом із кулінарного блогу “Душевні рецепти”.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати яйця, цукор, сіль. Влити половину теплого молока, знову перемішати. Всипати просіяне борошно і знову перемішати, щоб не було грудочок.
Туди ж відправити крохмаль і решту молока, все знову перемішати, після чого влити туди ж розтоплене вершкове масло.
Посмажити тонкі млинці на сковороді, обсмаживши з обох боків.
Усі інгредієнти для начинки змішати. Родзинки необхідно попередньо розпарити, щоб вони були м’якшими. Якщо сир зернистий, можна подрібнити його блендером.
Кожен млинець розрізати на чотири частини, викласти на кожну по чайній ложці начинки, згорнути.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти млинці у два шари. Кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом і відправити їх у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Подавати зі сметаною, згущеним молоком або варенням.
Популярні місця відпочинку по всій Європі запроваджують антитуристичні обмеження в боротьбі за поліпшення життя своїх розгніваних місцевих…
Верховна Рада готується запровадити оподаткування доходів, отриманих українцями від операцій із криптовалютою. За словами голови парламентського фінансового…
Тарифи на основні комунальні послуги залишаються незмінними після 30 квітня. Але все ж таки в…
Частина доларів, які українці можуть зберігати вдома, мають печатки або інші дивні позначення. Проблема виникає…
З підвищенням температури автовласникам по всій Україні нагадують про важливість переходу із зимових шин на…
Українці, які через війну опинилися у складних обставинах, можуть претендувати на одноразову допомогу у розмірі…