Налисники — одна з найпопулярніших страв в українській кухні. Їх готують із найрізноманітнішими начинками: сиром, грибами, м’ясом, маком, ягодами. Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом класичних налисників із сиром за рецептом із кулінарного блогу “Душевні рецепти”.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати яйця, цукор, сіль. Влити половину теплого молока, знову перемішати. Всипати просіяне борошно і знову перемішати, щоб не було грудочок.
Туди ж відправити крохмаль і решту молока, все знову перемішати, після чого влити туди ж розтоплене вершкове масло.
Посмажити тонкі млинці на сковороді, обсмаживши з обох боків.
Усі інгредієнти для начинки змішати. Родзинки необхідно попередньо розпарити, щоб вони були м’якшими. Якщо сир зернистий, можна подрібнити його блендером.
Кожен млинець розрізати на чотири частини, викласти на кожну по чайній ложці начинки, згорнути.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти млинці у два шари. Кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом і відправити їх у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Подавати зі сметаною, згущеним молоком або варенням.
Зима — це час зниження температур та чималої кількості свят, які нерідко відзначають з алкоголем.…
У 2026 році в Единбурзі офіційно запровадять туристичний податок, що стане першим таким випадком у Шотландії.…
Військовозобов'язані громадяни України, які раніше отримали статус обмежено придатних до військової служби, повинні самостійно пройти…
Шахраї часто використовують інсценування наїзду на пішохода, щоб змусити водіїв відкупитися і не ставати фігурантами…
Для багатьох українців, особливо у холодні місяці, платежі за газ та збори за доставку чинять…
З першого вересня 2025 року у вищих навчальних закладах розпочнеться базова загальновійськова підготовка. У Міноборони…