Categories: Рецепти

Улюблений сніданок Тейлор Свіфт

13 грудня народилась культова американська попспівачка Тейлор Свіфт. За даними Forbes, вона стала першою жінкою у музичній індустрії, яка потрапила в рейтинг мільярдерів завдяки своїм пісням і виступам. Чистий капітал 34-річної Тейлор Свіфт становив $1,6 млрд.

 Щодо улюбленого сніданку співачки, вона розповіла Bon Appétit:

“Я люблю готувати гречані млинці з шинкою, сиром пармезан та смаженим яйцем зверху. Це мій улюблений сніданок”.

Свіфт сказала, що до сніданку додає склянку свіжого апельсинового соку.

Тейлор Елісон СвіфтТейлор Елісон Свіфт
Тейлор Свіфт має чудову форму і сама готує собі сніданок.

Рецепт тонких гречаних млинців з сиром, шинкою та яйцем сподобається всім, хто любить поживні, але здорові сніданки. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, маємо для вас смачну пораду.  

Сніданок Тейлор Свіфт: млинці з яйцем, сиром, шинкою і спаржею

Вам знадобиться:

  • Яйце – 2 штуки.
  • Сіль – до смаку.
  • Борошно гречане – 1/2 чайної ложки.
  • Вода чиста – 1,25 склянки.
  • Мінералка – 1/4 склянки.

Для начинки:

  • Сіль – 1 чайна ложка.
  • Яйце – 1 штука.
  • Сир твердий – 120 г.
  • Шинка – 100 г.
  • Спаржа зелена – до смаку.
Ці млинці ще називають – бретонськими, бо вони популярні на півночі Франції. Обов’язково оцініть цю страву!

Як готувати:

Приготуйте млинцеву суміш. Для цього збийте у глибокій тарілці воду, яйця та сіль. Коли маса стане однорідною, поступово додайте борошно і знову збийте. Потім додайте половину газованої води, змішайте та приберіть у холодильник на годину.

Після охолодження ваша млинцева маса повинна бути трохи рідкішою, ніж жирні вершки. Якщо вона густа – додайте ще трохи газованої води.

Приготуйте млинець. Для цього розігрійте на сковороді будь-яку олію на середньому вогні. Вилийте трохи тіста, розподіліть його рівномірно поверхнею сковороди. Через кілька хвилин переверніть млинець і просмажте його з іншого боку.

Якщо ви хочете додати спаржу до начинки, її потрібно приготувати заздалегідь. Для цього помістіть стручки спаржі в киплячу воду і варіть три хвилини. Коли спаржа приготується, розріжте її на три частини.

Приготуйте начинку для млинця. Для цього, не знімаючи млинець зі сковороди, візуально розділіть його на чотири трикутні частини. В одну частину розбийте яйце, викладіть на яйце спаржу, тертий сир і порізану шинку. Приправте всі 1/4 чайної ложки солі та готуйте, доки білок яйця не стане білим.

Порада: підготуйте млинець до подачі. Для цього складіть його навпіл, а півколо складіть ще раз. Або загорніть начинку, як у конвертик. Щоб приготувати інші млинці, проробіть ті ж дії з тестом і начинкою, що залишилися.

Романчук Микола

Recent Posts

Лікар пояснив, чому укуси мошок дуже небезпечні

Укуси мошок можуть бути небезпечними і призводити навіть до таких серйозних ускладнень як анафілактичний шок чи набряк…

2 години ago

В Україні змінюють податкові правила: зростання цін, податків та перевірки

Уряд України спільно з МВФ розглядає нові податкові зміни. Серед них — прогресивний податок на…

2 години ago

30-денне перемир’я буде Україні на шкоду: експерт застеріг щодо небезпеки

Якщо Київ і Москва все ж таки домовляться про 30-денне перемир'я на фронті, це піде лише…

2 години ago

Вода тільки за графіком: комунальники погрожують перекрити кран

Українцям може загрожувати нова реальність, експерти наголошують, що невдовзі вода буде не цілодобово, а лише…

2 години ago

Як уникнути арешту майна за штраф від ТЦК: поради адвоката

У парламенті розглядається законопроєкт №9363, який передбачає, що виконавча служба зможе одразу арештовувати всі рахунки…

3 години ago

Смерчі, град та спека до +40: синоптик попередив про катаклізми влітку

Українців попередили про ще одне аномально тепле літо. І хоч минулий рік уже запам’ятався рекордною…

3 години ago