Приготувати ідеальну смажену яєчню може бути непросто, особливо якщо потрібно її перевертати. Однак засновниця компанії Meags Eggs Меган Вебстер поділилася простим методом, який не лише спрощує процес, але й гарантує чудовий результат без зайвих зусиль.
Метод “кришки”
Меган рекомендує використовувати тепло сковороди для приготування нижньої частини яйця та пар, щоб довести верхню частину до готовності. Завдяки цьому немає потреби перевертати яйця, а ризик їх розбиття зводиться до нуля, пише Express.
Як приготувати:
Повторіть ці кроки з другим яйцем, якщо потрібно.
НАТО проведе масштабні навчання з 31 березня по 11 квітня на півночі Нідерландів. Окрім Нідерландів,…
Державний секретар США Марко Рубіо заявив, що Китай має намір заблокувати Панамський канал у разі конфлікту з…
У Київській міській військовій адміністрації спростували інформацію про те, що будинок в Оболонському районі постраждав…
Через війну, яку розпочала РФ, в Україні зазнав змін освітній процес. Так, вже четвертий рік…
Російські підприємці, кваліфіковані фахівці, інженери, лікарі та викладачі останніми роками стали частіше переїжджати на постійне…
Варто відразу ж зазначити, що цей дорожній знак поки що не має офіційної кодифікації в…