Приготувати ідеальну смажену яєчню може бути непросто, особливо якщо потрібно її перевертати. Однак засновниця компанії Meags Eggs Меган Вебстер поділилася простим методом, який не лише спрощує процес, але й гарантує чудовий результат без зайвих зусиль.
Метод “кришки”
Меган рекомендує використовувати тепло сковороди для приготування нижньої частини яйця та пар, щоб довести верхню частину до готовності. Завдяки цьому немає потреби перевертати яйця, а ризик їх розбиття зводиться до нуля, пише Express.
Як приготувати:
Повторіть ці кроки з другим яйцем, якщо потрібно.
В Америці 33-річний Роберт вирішив сховатись разом з іншим підозрюваним на даху будинку, допоки офіцери…
Вранці, 13 грудня, родичі розпивали спиртні напої. Після застілля один із братів схопив тварину та викинув її…
Подружня пара з Голландії придбала в Іспанії закинуте село із 62 будинками. Там нічого немає,…
У деяких країнах світу існують традиції, які можуть здатися дивними для іноземців. Однією з таких…
Повідомляється, що 56-річного чоловіка з Харківської області засуджено до трьох років позбавлення волі за відмову…
Посадовця Київської міської державної адміністрації викрили на протиправних діях. Він за хабарі видавав дозволи на…