Щоб домашні оладки були пишними та легкими, потрібно правильно готувати тісто, а саме використовувати теплий кефір чи сметану. Ще не забувайте додавати в тісто соду або розпушувач!
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже пишних, смачних і вдалих сирних оладок.
Секрети успішних оладок: інгредієнти використовувати необхідно кімнатної температури. Якщо з холодильника, то дати готовому тісту постояти хвилин 20. Готове тісто перемішувати не потрібно, а просто акуратно набирати ложкою і смажити оладки!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор, сіль, збити вінчиком. Далі додайте кефір, перемішайте, всипте сир, вимішайте тісто до однорідної маси, щоб не було грудочок.
2. Просійте і всипте борошно, зверху соду, ще раз перемішуємо до однорідності.
3. Викладаємо оладки на розігріту з олією сковороду і на середньому вогні обсмажуємо з двох сторін.
Україна готується до суворої зими, але, за словами експерта з питань ЖКГ Олега Попенка, готовність…
Кажуть, що вічна молодість — це міф. Але хто сказав, що її не можна продовжити?…
Європа приваблює мільйони туристів щороку, але за мальовничими краєвидами та величними пам’ятками часто ховаються кишенькові…
Голлівудські зірки розлучилися у 2016 році після 12 років сімейного життя. У Анджеліни та Бреда шестеро…
Російський рубль знову пішов у круте піке. 23 листопада офіційний курс валюти впав до 102,5…
Україна готується до істотних змін у системі підтримки сімей з дітьми. Верховна Рада розглядає два…