Щоб домашні оладки були пишними та легкими, потрібно правильно готувати тісто, а саме використовувати теплий кефір чи сметану. Ще не забувайте додавати в тісто соду або розпушувач!
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже пишних, смачних і вдалих сирних оладок.
Секрети успішних оладок: інгредієнти використовувати необхідно кімнатної температури. Якщо з холодильника, то дати готовому тісту постояти хвилин 20. Готове тісто перемішувати не потрібно, а просто акуратно набирати ложкою і смажити оладки!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор, сіль, збити вінчиком. Далі додайте кефір, перемішайте, всипте сир, вимішайте тісто до однорідної маси, щоб не було грудочок.
2. Просійте і всипте борошно, зверху соду, ще раз перемішуємо до однорідності.
3. Викладаємо оладки на розігріту з олією сковороду і на середньому вогні обсмажуємо з двох сторін.
У 117 бригаді після скандалу та публічних скарг бійців зняли керівництво 155 батальйону. З квітня…
Колишній міністр економіки України, президент Київської школи економіки (КШЕ) Тимофій Милованов заявив, що журналістка Яніна Соколова нібито…
Відновлення ваги після дієти або програми схуднення є дуже поширеним явищем. Згідно з новими дослідженнями, "пам’ять" жирових клітин…
Чимало українців, можливо, не знають, що спадкове майно оподатковується. Хоча спеціального збору за спадок немає,…
Росія поставила Північній Кореї понад мільйон барелів нафти за зброю і солдатів. Про це повідомляє…
Волейболісти "Решетилівки" Андрій Оробко та Дмитро Шаврак розповіли, чому втекли з України. Гравці не повернулися до країни після волейбольного матчу Кубка…