Categories: Рецепти

Що приготувати на вечерю? 5 ідей корисної вечері

Експерт підготував п’ять ідей для корисної та смачної вечері, які ви можете приготувати:

  1. Квіноа з овочами: Приготуйте квіноа за інструкцією на упаковці та подайте зі смаженими або запеченими овочами, такими як броколі, цвітна капуста, перець та цибуля. Додайте трохи свіжих зелених листяних овочів для більшої свіжості.
  2. Салат з руколою та ягодами: Змішайте руколу з нарізаними ягодами, такими як полуниці або малина, додайте кусочки сирого горіха та кубики нежирного сиру, такого як фета або рікотта. Полийте оливковою олією та бальзамічним оцтом.
  3. Печений лосось з овочами: Покладіть філе лосося на папір для випічки, додайте кілька ковбасок або ковбаски мармурного кабачка та нарізані тонкі кружечки лимона. Приправте сіллю, перцем та зеленими травами, такими як тим’ян або розмарин, та запікайте в духовці до готовності. Подайте з овочами на гарнір.
  4. Тайський суп з куркою: Заваріть курячий бульйон та додайте нарізану курку, тонко нарізаний імбир, чилі, часник, лемонграс та гриби. Підсоліть за смаком та додайте свіжий сік лайма перед подачею. Посипте свіжими зеленими цибулею та кріпом.
  5. Омлет зі шпинатом та фето: Збийте яйця з додаванням нарізаного шпинату, твердого сиру та фети. Приправте сіллю та перцем за смаком. Випікайте омлет на сковороді до готовності. Подаємо зі смачними тостами або свіжим хлібом.

Ці ідеї створять ситний та корисний вечерній обід для вас та вашої родини. Насолоджуйтеся смачними стравами та збалансованим харчуванням!

Лисенко Катерина

Recent Posts

Старовинний туалет у Шотландії викликав ажіотаж у соцмережах

На шотландському острові Б'ют є старовинна пам'ятка, що несподівано стала головною визначною пам’яткою місцевості. Йдеться…

3 хв. ago

Тарифний ультиматум: водоканали вимагають підвищення цін, інакше – колапс

Українцям слід готуватися до підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення, попереджають представники водоканалів. Зокрема, "Тернопільводоканал"…

31 хв. ago

Збулось чергове пророцтво: «Сімпсони» передбачили ураган у Флориді

Фанати серіалу «Сімпсони» стверджують, що один із епізодів 1996 року передбачив урагани у Флориді, які…

36 хв. ago

Хто з обласних прокурорів отримує шалені виплати за інвалідність: перелік

Журналісти проєкту «Є питання» з'ясували, що деякі керівники обласних прокуратур та посадовці Пенсійного фонду України…

1 годину ago

ТЦК заявили, що перевірки на концертах і в ресторанах відтепер нова реальність українців

Українці повинні підготуватися до частих заходів оповіщення у публічних місцях, які тепер активно проводяться територіальними…

1 годину ago

Визнаний мертвим чоловік прокинувся перед вилучення внутрішніх органів лікарями

В лікарні Baptist Health у Річмонді, штат Кентуккі (США), пацієнт, якого лікарі визнали мертвим, опинився…

1 годину ago