Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.
Що потрібно:
Як приготувати:
Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.
Зірка OnlyFans Лілі Філліпс похизувалася, що за 14 годин переспала зі 101 чоловіком. Про це…
Зараз купівля автомобіля - набагато менша авантюра, ніж раніше, завдяки інформації, яка є у кожного під рукою.…
Близько 30 відсотків маріупольців, які виїхали з міста на початку війни, повернулися до міста після…
Відповідно до чинного законодавства України, всі громадяни України чоловічої статі, яким виповниться 17 років, а…
В індійському штаті Ґуджарат стався курйозний інцидент. Фермер Санджай Полара влаштував урочистий похорон своєму улюбленому автомобілю Suzuki…
Розмір найбільшої пенсії в Україні становить 390 тис. 184 грн на місяць. Окрім того, 4900 українців отримують…