Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.
Що потрібно:
Як приготувати:
Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.
Верховна Рада ухвалила два важливі закони, які стосуються мобілізації, і вони можуть суттєво вплинути на…
Казки про багатство завжди починаються однаково: несподіваний виграш у лотерею, море щастя і нові перспективи.…
Колишній командувач армією США в Європі Бен Годжес вважає, що Крим має військове, економічне та…
Українська податкова служба отримала багато даних про наших громадян та бізнеси за кордоном завдяки автоматичному…
Концепцію ракет середньої дальності Росія успадкована ще в СРСР. Ракети "Орешник", одну з яких росіяни…
Західний світ не готовий до широкомасштабної війни, такої як зараз в Україні. Про це заявив…