Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.
Що потрібно:
Як приготувати:
Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.
Штучний інтелект Gemini, створений Google, раптом видав користувачеві про те, що люди шкідливі, марні і…
На Хмельниччині трапився черговий скандал із лікаркою МСЕК. Цього разу на перший план вийшла лікарка…
Українці, які шукають роботу в Польщі, наступного року зможуть знайти чимало вакансій у сферах, де…
Пропозиція деяких народних депутатів про розформування ТЦК та СП та відправлення їх персоналу на фронт…
Головнокомандувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський опинився під загрозою звільнення. Таку думку висловив в ефірі…
У 12% українців недостатньо грошей навіть на продукти. Такі дані наводяться у звіті про результати…