Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.
Що потрібно:
Як приготувати:
Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.
Президент США Дональд Трамп заявив, що отримує справжнє задоволення від свого другого терміну на посаді.…
Канадські військові попередили співробітників одного зі своїх штабів про агресивних гусей на території, порадивши при зустрічі…
За даними Національного банку України, обсяг імпортованої готівкової іноземної валюти у березні 2025 року склав…
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин презентував новітній військовий есмінець, покликаний розширити зону дії та…
Останнім часом багато українців знаходять у своїх поштових скриньках підроблені платіжки за комунальні послуги. Ці…
Попри запевнення мера Києва Віталія Кличка, у столиці майже вдвічі зросла вартість послуги управління багатоквартирними будинками. Тариф…