Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.
Що потрібно:
Як приготувати:
Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.
Мандрівник похизувався, як відвідує нову країну щовихідних за невеликі гроші. Він навіть відвідав Швейцарію, щоб…
Повернення всіх окупованих Росією територій більше не є головною ціллю України, пише The New York…
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський запропонував відкрити дані військовозобов'язаних активістів. Про це…
Очікується, що протягом наступних чотирьох років майбутня перша леді США Меланія Трамп проведе більшу частину…
Народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що зі співробітників ТЦК можна набрати 50 тис. нових військовослужбовців.…
Новообраний президент США, американський підприємець Дональд Трамп розширив свій бізнес, запустивши лінійку преміальної горілки Trump Super…