Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.
Що потрібно:
Як приготувати:
Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.
Міністр оборони Рустем Умєров зазначив, що йдеться не про ліквідацію ТЦК, а про створення сучасної…
Американська база протиракетної оборони у Редзіково на півночі Польщі має виключно оборонний характер, а якщо…
Криптовалютний підприємець Джастін Сан витратив понад 6 мільйонів доларів на банан, приклеєний скотчем до стіни…
У випадку запуску по Києву новітньої ракети середньої дальності "Орешник" є велика ймовірність, що її зіб'ють.…
збільшується кількість поїздів до Варшави. Як передає "Хвиля", про це повідомив віце-прем'єр-міністр з відновлення - міністр розвитку громад…
Католицька церква незабаром здобуде свого першого святого міленіалу. Ним стане 15-річний італійський підліток, який помер…