Капуста – криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.
Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви – борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м’яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.
А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.
Інгредієнти на 10 порцій:
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…