Капуста – криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.
Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви – борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м’яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.
А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.
Інгредієнти на 10 порцій:
В Українській державі на сьогодні не залишилося людей, яких би не торкнулися психічні розлади. Серія…
Зараз активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – в Курській області країни-агресорки Росії та в…
У США 12-річний Оуен Бейєрман врятував свого батька Раяна під час полювання від нападу величезного…
36-річна бразилійка Сьюеллен Кері на початку цього року вийшла заміж за себе, але через деякий…
Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше після завершення лікування від раку повернулася до виконання своїх обов'язків. Вона провела…
Британська принцеса Кейт Міддлтон і принц Вільям ще з самого народження кожного з трьох своїх дітей готували їх до…