Капуста – криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.
Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви – борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м’яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.
А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.
Інгредієнти на 10 порцій:
У Китаї американська мережа супермаркетів Sam's Club перебуває під слідством після того, як клієнтка знайшла…
Вчені заявляють, що знайшли нову породу звіра — "догсім". Це щось середнє між собакою та лисицею. Тварину,…
З 2025 року ФОПи знову будуть зобов'язані сплачувати ЄСВ (єдиний соціальний внесок), що відновитьдовоєнну систему оподаткування.Мінімальний ЄСВ становитиме до…
«Укрзалізниця» підготувала проєкт нової тарифної реформи. Так, компанія планує підвищити вартість перевезень будівельних матеріалів на…
Попри загальну мобілізацію в Україні, законодавством визначено категорії громадян, які не підлягають призову. Серед них є…
У Великій Британії жінка відчула, як її торкнувся щур, коли сіла на унітаз. Про це…