Капуста – криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.
Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви – борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м’яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.
А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.
Інгредієнти на 10 порцій:
У Києві засвітився спортивний кросовер Lamborghini Urus 2022 року. Авто доробили в американському ательє 1016…
В Україні у 2025 році в окремих категорій пенсіонерів зросли мінімальні виплати. Йдеться про пенсії за інвалідністю…
В Україні посилюється контроль за мобілізацією, і тепер поліція активно розшукує та доставляє військовозобов’язаних до…
За інформацією The Economist, українські біженці в Європі все частіше відмовляються від ідеї повернення на батьківщину…
Після скандалу зі зливом секретної переписки топ-посадовців США у месенджері Signal серед чиновників Білого дому запанувало переконання,…
У найближчі місяці війна не завершиться. Росія надалі намагатиметься знищити Україну, заявив народний депутат, секретар комітету…