Капуста – криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.
Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви – борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м’яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.
А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.
Інгредієнти на 10 порцій:
Синоптик Наталія Діденко попередила українців про атмосферні дощі, які знову принесуть опади. Як передає "Хвиля", про це…
Не завжди можна вгадати чи спіле авокадо, чи ні. Відомо, що авокадо не дозріває на…
Останнім часом у мережі розповсюджується інформація, що за висловлення подяки на дорозі за допомогою аварійних…
Українці почали масово купувати квартири у відносно безпечних регіонах країни, не маючи наміру переїжджати туди…
Російські окупанти вранці у вівторок, 24 червня, завдали ударів ракетами по Дніпру, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової…
В Україні триває загальна мобізація і оголошено воєнний стан. В цей час чоловіки призовного віку отримують повістки…