Капуста – криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.
Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви – борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м’яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.
А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.
Інгредієнти на 10 порцій:
Дослідники з Університету Стенфорда здійснили прорив — нова нейромережа зчитує сигнали мозку та трансформує їх…
США приступають до серійного виробництва нових термоядерних бомб. Перший серійно випущений екземпляр B61 у модифікації 13…
Один з найновіших ударних безпілотників України під назвою UAC FP-1 може долати відстань до 1600…
На третьому році повномасштабної війни українці, які проживають за кордоном, стикаються з новими викликами – багато…
У перший день таємного голосування кардинали католицької церкви не змогли визначити нового Папу. Це підтвердила…
81 928 фізичних осіб-підприємців відкрилось в Україні від початку 2025 року. Це на 9% менше,…