Молоду картоплю можна смачно приготувати з вершковим маслом, а також з кропом, часником та зеленню. Якщо ви хочете її посмажити, тоді перед цим потрібно відварити овоч, так вона буде дуже м’якою.
Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом дуже смачної смаженої молодої картоплі, з яйцями та цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю поріжте кубиками, не очищаючи від шкірки і відваріть у підсоленій воді.
2. Відварену картоплю обсмажте в сковороді на розігрітій олії.
3. Цибулю поріжте кубиками і додайте в картоплю. Посоліть, поперчіть і смажте до золотистого кольору.
4. В окремій сковороді смажимо яйця.
5. У тарілку викладіть картоплю, зверху яйця, і посипте подрібненою зеленою цибулею!
У одній із лікарень Великої Британії в 1967 році випадково переплутали двох новонароджених. Про медичну…
Google оновив знімки на картах, через що випадково "засвітив" розміщення військових систем України. Керівник Центру…
Рівень заробітної плати в державних органах України демонструє величезну різницю між зарплатами чиновників та середнім…
Темпи мобілізації в Україні знижуються, що викликає занепокоєння у керівництва країни. Про це повідомив секретар…
Іноді трапляється, що військово-лікарська комісія (ВЛК) визнає особу придатною до військової служби, але через стан…
У зимовий сезон шапка стає не тільки засобом захисту від холоду, а й важливою деталлю…