Огірки можна готувати з часником, гірчицею, цукром, сухою гірчицею та борошном. Щоб вони були хрусткими, їх потрібно замочити в холодній воді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із медом, гірчицею, кропом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помийте і поріжте огірки кружальцями, додайте тертий часник, мед, гірчицю, масло оцет, сіль, перемішайте.
2. Поставте салат у холодильник на декілька годин – і можна їсти.
У Малі знову розгромили колону ПВК "Вагнера". Бойовики "Аль-Каїди" захопили частину ворожої зброї й ліквідували…
Під час воєнного стану та у мирний час правила військового обліку залишаються обов’язковими для дотримання.…
У Нью-Йорку з початку наступного року запровадять плату за в’їзд на авто в центральну частину…
Печінка — наш вбудований "очищувач", який тихо виконує колосальний обсяг роботи: детоксикує організм, синтезує білки,…
Замість звичних штрафів за порушення правил дорожнього руху Верховна Рада вирішила підняти ставки. Новий законопроєкт…
Чергова поява Володимира Путіна на публіці, яка мала б підкреслити його тверду позицію, натомість породила…