Огірки можна готувати з часником, гірчицею, цукром, сухою гірчицею та борошном. Щоб вони були хрусткими, їх потрібно замочити в холодній воді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із медом, гірчицею, кропом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помийте і поріжте огірки кружальцями, додайте тертий часник, мед, гірчицю, масло оцет, сіль, перемішайте.
2. Поставте салат у холодильник на декілька годин – і можна їсти.
Зима — це час зниження температур та чималої кількості свят, які нерідко відзначають з алкоголем.…
У 2026 році в Единбурзі офіційно запровадять туристичний податок, що стане першим таким випадком у Шотландії.…
Військовозобов'язані громадяни України, які раніше отримали статус обмежено придатних до військової служби, повинні самостійно пройти…
Шахраї часто використовують інсценування наїзду на пішохода, щоб змусити водіїв відкупитися і не ставати фігурантами…
Для багатьох українців, особливо у холодні місяці, платежі за газ та збори за доставку чинять…
З першого вересня 2025 року у вищих навчальних закладах розпочнеться базова загальновійськова підготовка. У Міноборони…