Пишний, ароматний омлет — один із найпопулярніших сніданків у всьому світі. Готують його і в Італії, але трохи по-іншому — ця страва відрізняється складом та способом приготування.
Ми готуємо омлет, змішуючи яйця, молоко чи вершки, сіль та перець. Італійці ж додають додаткові інгредієнти – томати, сир та свіжу зелень. Спочатку потрібно збити яйця з молоком (вершками) і посмажити на сковороді, після — зверху додати додаткові інгредієнти. Таким незвичайним рецептом страви з насиченим смаком діляться “Добрі новини”.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Коронація Чарльза III у травні 2023 року коштувала британським платникам податків щонайменше 86 млн євро.…
Російське командування надає перевагу швидкому набору новобранців замість їх якісної підготовки. Це ж стосується і…
Водіям розповіли, що означає новий знак у Австрії – білі кола на дорозі. Про це повідомив Telegrafi. В…
В Україні можуть заборонити "небажані" дзвінки на мобільні телефони. Законопроект прийнятий у першому читанні. Як передає "Хвиля", про…
Американський мільярдер Ілон Маск розповів, яке важливе запитання він ставить під час кожної співбесіди, щоб…
Вулкан на південному заході Ісландії вивергнувся всьоме з грудня, викинувши в повітря клуби диму, коли яскраво-помаранчева…