Пишний, ароматний омлет — один із найпопулярніших сніданків у всьому світі. Готують його і в Італії, але трохи по-іншому — ця страва відрізняється складом та способом приготування.
Ми готуємо омлет, змішуючи яйця, молоко чи вершки, сіль та перець. Італійці ж додають додаткові інгредієнти – томати, сир та свіжу зелень. Спочатку потрібно збити яйця з молоком (вершками) і посмажити на сковороді, після — зверху додати додаткові інгредієнти. Таким незвичайним рецептом страви з насиченим смаком діляться “Добрі новини”.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Зима — це час зниження температур та чималої кількості свят, які нерідко відзначають з алкоголем.…
У 2026 році в Единбурзі офіційно запровадять туристичний податок, що стане першим таким випадком у Шотландії.…
Військовозобов'язані громадяни України, які раніше отримали статус обмежено придатних до військової служби, повинні самостійно пройти…
Шахраї часто використовують інсценування наїзду на пішохода, щоб змусити водіїв відкупитися і не ставати фігурантами…
Для багатьох українців, особливо у холодні місяці, платежі за газ та збори за доставку чинять…
З першого вересня 2025 року у вищих навчальних закладах розпочнеться базова загальновійськова підготовка. У Міноборони…