Пишний, ароматний омлет — один із найпопулярніших сніданків у всьому світі. Готують його і в Італії, але трохи по-іншому — ця страва відрізняється складом та способом приготування.
Ми готуємо омлет, змішуючи яйця, молоко чи вершки, сіль та перець. Італійці ж додають додаткові інгредієнти – томати, сир та свіжу зелень. Спочатку потрібно збити яйця з молоком (вершками) і посмажити на сковороді, після — зверху додати додаткові інгредієнти. Таким незвичайним рецептом страви з насиченим смаком діляться “Добрі новини”.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
"Відчуття безкорисності". Зеленський може пошкодувати про своє бажання смерті Путіна, пише британський журналіст Марк Галеотті…
З З1 березня до Держпродспоживслужби надійшло 1156 звернень українців через завищену вартість ліків. Найбільше скарг надійшло від…
Українці щомісяця сплачують за газ, але інколи навіть ті, хто не має боргів, можуть отримати…
Війна в Україні завершиться останніми місяцями 2025 року. Про це йдеться у базовому сценарії оновленого…
На Шрі-Ланці дикий слон атакував автомобіль, у якому їхали туристки з рф. Інцидент стався вранці…
Олександр Кучков – власник ритуальної служби у Запоріжжі. П’ять років тому він почав вести TikTok, де…