З настанням холодів страви з картоплі стають особливо популярними. Чи то пюре, чи запечена, варена або смажена картопля — це завжди смачно, затишно і зігріваюче. Але що робити, якщо хочеться досягти ідеальної хрусткої скоринки?
Шеф-кухар Джон Мітцевич поділився секретом створення найхрусткішої смаженої картоплі. І що цікаво, для цього потрібен простий інгредієнт, який, ймовірно, вже є у вас вдома, пише Allrecipies.
У чому ж секрет?
Джон радить використовувати харчову соду. Додавши її у воду перед кип’ятінням, можна змінити рН-баланс. Це допомагає швидше розщепити пектин — природний “клей”, який тримає овочі разом. У результаті утворюється більше крохмалистої суспензії, що сприяє формуванню хрусткої скоринки.
Рецепт хрусткої картоплі
Результат
За словами Джона Мітцевича, цей простий прийом допоможе вам отримати картоплю з ідеальною скоринкою, яка буде хрустіти з кожним укусом. І найкраще — для цього не потрібні дорогі інгредієнти чи складні техніки.
Спробуйте цей рецепт і переконайтеся, що смажена картопля може бути ще кращою!
Магнітні бурі можуть негативно впливати на життєдіяльність людини та викликати погіршення самопочуття. При сильних бурях…
Українців попередили про суттєве підвищення тарифних планів мобільних операторів Vodafone і Київстар. Про це повідомляє MZU. Завтра в мережі…
Пожежники досягли значного прогресу в неділю, оскільки послаблення вітру дозволило їм повністю локалізувати деякі менші…
Масова демобілізація українських військових у найближчі три місяці є малоймовірною, незважаючи на постійні дискусії навколо цього питання.…
Борги населення за житлово-комунальні послуги стабільно збільшуються, зокрема деякі споживачі регулярно ігнорують рахунки за воду.…
Українцям назвали найбільш затребувані професії на ринку праці. Про це розповіли в Державному центрі зайнятості РБК-Україна. Унаслідок військових дій…