Риба – дуже цінний та смачний продукт, який можна готувати з овочами, спеціями, а також із соусами. Ще філе риби можна смачно запікати із лимоном, овочами.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої риби у вершках, з помідорами та шпинатом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На вершковому маслі обсмажте цибулю, додайте томати і шпинат, обсмажте кілька хвилин на середньому вогні. Зменшіть вогонь і залийте овочі теплими вершками, додайте борошно, посоліть і поперчіть.
2. Коли вершки загуснуть, викладіть філе риби, добре обмокніть у соусі, накрийте кришкою та тушкуйте на мінімальному вогні 10 хвилин.
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…