Риба – дуже цінний та смачний продукт, який можна готувати з овочами, спеціями, а також із соусами. Ще філе риби можна смачно запікати із лимоном, овочами.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої риби у вершках, з помідорами та шпинатом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На вершковому маслі обсмажте цибулю, додайте томати і шпинат, обсмажте кілька хвилин на середньому вогні. Зменшіть вогонь і залийте овочі теплими вершками, додайте борошно, посоліть і поперчіть.
2. Коли вершки загуснуть, викладіть філе риби, добре обмокніть у соусі, накрийте кришкою та тушкуйте на мінімальному вогні 10 хвилин.
Президент Франції Еммануель Макрон та його дружина Бріжит звернулися до Верховного суду штату Делавер із позовом проти…
У готівкових розрахунках більше не буде копійок. Монети номіналом 1, 2, 5 і 25 копійок…
Осінь — це не лише час гарячого чаю та теплого пледа, а й нових стильних…
«Китай субсидує вбивства українців» — з таким твердженням виступив представник США при НАТО. Він заявив,…
В Україні стартує повний і системний аудит усіх соціальних виплат. Уряд планує перевірити правомірність надання…
Процес старіння людини залежить від екології місця проживання, та кількості стресів., пише storinka.com.ua. Вчені з…