Риба – дуже цінний та смачний продукт, який можна готувати з овочами, спеціями, а також із соусами. Ще філе риби можна смачно запікати із лимоном, овочами.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої риби у вершках, з помідорами та шпинатом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На вершковому маслі обсмажте цибулю, додайте томати і шпинат, обсмажте кілька хвилин на середньому вогні. Зменшіть вогонь і залийте овочі теплими вершками, додайте борошно, посоліть і поперчіть.
2. Коли вершки загуснуть, викладіть філе риби, добре обмокніть у соусі, накрийте кришкою та тушкуйте на мінімальному вогні 10 хвилин.
Українці, які працюють у стратегічно важливих компаніях, можуть бути тимчасово звільнені від мобілізації за допомогою…
В Україні планують різко збільшити 19 видів штрафів. Про це повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів…
В Україні тариф на газ становить 7,96 грн за кубометр для 98% населення і з 1 травня…
Українцям у 2025-му заморозили мінімальну зарплату на рівні минулого року – 8 тис. грн. Це вже менше,…
Українцям розповіли, хто може отримати одразу 10 виплат під час виходу на пенсію у 2025 році.…
Де вигідно розмістити депозит навесні 2025 року? В яких банках найвищі процентні ставки та які…