Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
Зірка OnlyFans Лілі Філліпс похизувалася, що за 14 годин переспала зі 101 чоловіком. Про це…
Зараз купівля автомобіля - набагато менша авантюра, ніж раніше, завдяки інформації, яка є у кожного під рукою.…
Близько 30 відсотків маріупольців, які виїхали з міста на початку війни, повернулися до міста після…
Відповідно до чинного законодавства України, всі громадяни України чоловічої статі, яким виповниться 17 років, а…
В індійському штаті Ґуджарат стався курйозний інцидент. Фермер Санджай Полара влаштував урочистий похорон своєму улюбленому автомобілю Suzuki…
Розмір найбільшої пенсії в Україні становить 390 тис. 184 грн на місяць. Окрім того, 4900 українців отримують…