Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
У Європі стартують різдвяні ярмарки — казкові локації, які щороку приваблюють мільйони туристів. Глінтвейн, ароматний…
Деякі українські монети можна продати за десятки тисяч гривень через їхні колекційні особливості. Наприклад, майже…
Коли комусь подобаються мистецькі вироби, а комусь ні – це цілком нормально. Однак якщо більшість…
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під вартою скандальну керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяну Крупу.…
Міністр оборон ФРН Борис Пісторіус вирішив не висувати свою кандидатуру на посаду федерального канцлера на…
Видалити собі здорові зуби заради краси – звучить як сценарій фільму жахів? А ось давні…