Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
Британський король Чарльз ІІІ 14 листопада відзначає 76-річчя. З цього приводу пресслужба монаршої родини показала святковий портрет іменинника. На…
Здається, українські біженці знайшли не просто прихисток у Польщі, а й справжню фінансову можливість. У…
Міністерство оборони взялося за масштабну «чистку» військово-лікарських комісій (ВЛК). Разом із працівниками військкоматів під перевірки…
Народному депутату України Євгенію Шевченку у четвер, 14 листопада, повідомили про підозру у державній зраді.…
Євген Дикий, який називає себе військовим експертом, в ефірі Radio NV розповів про ситуацію з мобілізацією в…
Після того як Таїланд 2024 року легалізував одностатеві шлюби, влада країни націлилася на просування так званого…