Суддя кулінарного шоу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачну українську альтернативу трендовій дубайській шоколадці.
Замість тіста катаіфі “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво приготував ниткоподібні млинці, а замість фісташкової пасти використав згущене молоко, і вийшло навіть смачніше за оригінал.
Для приготування дубайського шоколаду по-українськи “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
Спершу “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво готує тонесенькі млинці, які замінять нам тісто катаіфі. Для тіста змішуємо до однорідності просіяне борошно з сіллю, яйцем, водою та олією, щоб не було грудочок.
Тісто переливаємо в кондитерський мішок та на розігрітій пательні смажимо тоненькі млинці у вигляді ниточок. Ці млинці дрібно нарізаємо, а потім обсмажуємо на вершковому маслі до золотистості.
До обсмаженого тіста “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво додає згущене молоко та перемішує – це буде наша начинка.
Чорний і молочний шоколад окремо розтоплюємо на водяній бані. У форму для шоколаду “Мастер Шеф” Ектор Хіменес-Браво рівномірно наливає розтоплений чорний шоколад, потім викладає начинку, а зверху заливає її молочним шоколадом.
Даємо шоколадці застигнути в холодильнику і можна насолоджуватися.
Український ресторатор та політик Микола Тищенко помітно змінився зовні за останні п'ять років. Зовнішні зміни…
Колишній президент Трамп заявив, що Ізраїль має "порозумнішати" щодо підтримки його кандидатури, і натякнув, що…
Чоловік продав свою дитину в Інтернеті за 14 мільйонів рупій (37000 гривень), а потім використав…
У Києві в одному з супермаркетів відвідувачі помітили шокуючу картину – величезний пацюк обідав булочкою з родзинками.…
Іноді з різних причин податки можуть бути сплачені в сумах, що перевищують необхідні. У таких ситуаціях виникає…
Головний залізничний вокзал у Києві разом з мостами та греблями повинні бути знищені. Про це заявив російський пропагандист Володимир…