“Моті” – популярний японський десерт, який не потрібно випікати. В основі таких тістечок рисове борошно. Тісто з такого продукту виходить достатньо тягучим і просто тане у роті.
Про те, як приготувати смачні домашні “Моті” розповіла фудблогерка Христина з ніком foodblog kristi в Instagram. Для начинки можна обрати будь-який джем.
Інгредієнти:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. З’єднати клейке рисове борошно з цукровою пудрою і кукурудзяним крохмалем.
2. Додати харчовий барвник, влити воду та олію.
3. Розмішати масу до однорідного стану.
4. Вилити суміш на сковорідку з антипригарним покриттям та, інтенсивно помішуючи лопаткою, заварити масу до прозорого однорідного стану.
5. Готове тісто перекласти на харчову плівку і загорнути.
6. Для крему зʼєднати вершковий сир з цукровою пудрою і перекласти у кондитерський мішок.
7. Підготувати джем.
8. Дати тісту добре охолонути, розділити на 6 частин і розкотити кожну з них.
9. Покласти начинку.
10. Сформувати моті, защіпити краї тіста в центрі.
11. Краєчки прибрати.
12. Припудрити моті крохмалем. Перекласти на пергамент і поставити в холодильник на годину.
Внаслідок удару Storm Shadow по Курській області 20 листопада ліквідовано 500 північнокорейських солдатів, генерала Валерія…
Українські біженці, які знайшли тимчасовий захист у Чехії, не лише адаптуються, а й активно підтримують…
Зима – ідеальний час, щоб додати яскравих акцентів у свій гардероб за допомогою стильних аксесуарів.…
Державна служба статистики України повідомила про значне підвищення тарифів на комунальні послуги у період з…
На Софіївській Борщагівці у передмісті Києва ввечері у п'ятницю, 22 листопада, вибухнули два трансформатори, у новобудовах…
Жінка була вражена, коли зруйнувала стіну у своєму будинку 1870 року і виявила за нею…