“Моті” – популярний японський десерт, який не потрібно випікати. В основі таких тістечок рисове борошно. Тісто з такого продукту виходить достатньо тягучим і просто тане у роті.
Про те, як приготувати смачні домашні “Моті” розповіла фудблогерка Христина з ніком foodblog kristi в Instagram. Для начинки можна обрати будь-який джем.
Інгредієнти:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. З’єднати клейке рисове борошно з цукровою пудрою і кукурудзяним крохмалем.
2. Додати харчовий барвник, влити воду та олію.
3. Розмішати масу до однорідного стану.
4. Вилити суміш на сковорідку з антипригарним покриттям та, інтенсивно помішуючи лопаткою, заварити масу до прозорого однорідного стану.
5. Готове тісто перекласти на харчову плівку і загорнути.
6. Для крему зʼєднати вершковий сир з цукровою пудрою і перекласти у кондитерський мішок.
7. Підготувати джем.
8. Дати тісту добре охолонути, розділити на 6 частин і розкотити кожну з них.
9. Покласти начинку.
10. Сформувати моті, защіпити краї тіста в центрі.
11. Краєчки прибрати.
12. Припудрити моті крохмалем. Перекласти на пергамент і поставити в холодильник на годину.
З 1 жовтня в Україні, ймовірно, збільшать податки. Відповідний законопроєкт може бути ухвалено в середині жовтня,…
Вихідні в Україні будуть сухі та теплі. Опадів протягом 21 та 22 вересня не очікується.…
Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати…
Дослідження вчених показали, що м’ясо обов’язково треба включати до свого щоденного раціону. Якщо ви хочете…
ЗСУ нещодавно незначно просунулися на захід від українського виступу в Курській області на тлі атак у цьому…
У Росії, у підмосковному місті Воскресенськ хочуть знести пам’ятник, встановлений на честь бойовиків ПВК "Вагнер"…