Якщо ви хочете отримати дійсно ідеальну яєчню, слід забути про всі знання, що були відомі вам раніше. Не потрібно солити яйця перед приготуванням, або збивати білки окремо від жовтків.
Зірковий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів Mirror як приготувати ідеальну яєчню. За його словами, на це знадобиться лишень 4 хвилини. Він також дав декілька корисних порад, як готувати цю страву так, щоб вона не вийшла гумовою.
Для того, щоб структура яєчні була ідеальною, шеф-кухар радить не готувати її не великому вогні. Більше того, він стверджує, що сковорідку треба зняти з плити на 20 секунд, щойно білок почне густіти. І потім ще раз повернути на нагрів на 90 секунд.
А ще, яйця не слід солити заздалегідь. Ця страва вимагає солі лишень після закінчення свого приготування. Крім цього, щоб не пересмажити яйця, після закінчення їх приготування слід додати щось прохолодне на пательню. Це може бути ложка вершків, або шматок вершкового масла. Також із цим завданням добре впорається звичайна сметана.
Подавати яєчню можна як окрему страву, із овочами, або крекерами. А можна зробити її інгредієнтом якоїсь великої страви, наприклад сендвіча. В будь-якому випадку, правильно приготовлена яєчня буде суттєво відрізнятись за смаком від тої, яку ви звикли їсти зазвичай.
Правитель Китаю Сі Цзіньпін наказав своїм збройним силам бути готовими до вторгнення на Тайвань до 2027…
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що нібито не хоче війни, але має чим відповісти у…
Влада Литви та Латвії відмовилась надати дозвіл для пропуску через свій повітряний простір літака із…
В Україні діє законодавча заборона на публічне відтворення російськомовного контенту, і тепер навіть слухання російської…
Індія таки здійснила обстріл Пакистану. Згідно з інформацією індійських військових, "Операція Сіндур" має на меті знищення…
У вівторок, 6 травня, територією Російської Федерації курсують безпілотні літальні апарати, частина з них долітає…