Хрустка курка з часником від зіркового британського шеф-кухаря Джеймі Олівера потребує лише п’яти інгредієнтів і займає менше 15 хвилин для приготування з нуля.
Цей ідеальний рецепт, який Олівер поділився на своєму веб-сайті, можна неквапливо приготувати, якщо хочеться чогось простого на вечерю без зайвих труднощів.
“Надзвичайно простий у приготуванні, це чудовий швидкий спосіб для справді смачної, хрусткої подрібненої курки, і я додав часник для додаткового смаку. Відбивання курки, як перед додаванням крихт, так і для того, щоб допомогти їм прилипнути, робить м’ясо м’яким і робить його ще швидшим для приготування”, – зазначив він.
Для приготування візьміть;
Для початку помістіть курячі грудки між двома великими листами пергаменту. Потім трохи відбийте їх, щоб надати сплюснуту форму.
Поріжте хліб на шматочки і покладіть в кухонний комбайн, туди ж додайте подрібнений часник – вам потрібно зробити таким чином дрібні панірувальні сухарі. Посипте курку цією сумішшю, знову накрийте папером та побийте качалкою, щоб вбити крихти в м’ясо.
Поставте сковороду на середній вогонь і готуйте курку по три хвилини з кожного боку до хрусткої, золотистої скоринки та повної готовності.
Вичавіть лимон на листя руколи. Коли курка приготується, наріжте її скибочками та покладіть на тарілку разом із зеленню. У такому виді можна подавати як самостійну страву.
78-річний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне вирішив зробити розкішний подарунок для трьох своїх доньок — Софії,…
З 1 жовтня в Україні, ймовірно, збільшать податки. Відповідний законопроєкт може бути ухвалено в середині жовтня,…
Вихідні в Україні будуть сухі та теплі. Опадів протягом 21 та 22 вересня не очікується.…
Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати…
Дослідження вчених показали, що м’ясо обов’язково треба включати до свого щоденного раціону. Якщо ви хочете…
ЗСУ нещодавно незначно просунулися на захід від українського виступу в Курській області на тлі атак у цьому…