Хрустка курка з часником від зіркового британського шеф-кухаря Джеймі Олівера потребує лише п’яти інгредієнтів і займає менше 15 хвилин для приготування з нуля.
Цей ідеальний рецепт, який Олівер поділився на своєму веб-сайті, можна неквапливо приготувати, якщо хочеться чогось простого на вечерю без зайвих труднощів.
“Надзвичайно простий у приготуванні, це чудовий швидкий спосіб для справді смачної, хрусткої подрібненої курки, і я додав часник для додаткового смаку. Відбивання курки, як перед додаванням крихт, так і для того, щоб допомогти їм прилипнути, робить м’ясо м’яким і робить його ще швидшим для приготування”, – зазначив він.
Для приготування візьміть;
Для початку помістіть курячі грудки між двома великими листами пергаменту. Потім трохи відбийте їх, щоб надати сплюснуту форму.
Поріжте хліб на шматочки і покладіть в кухонний комбайн, туди ж додайте подрібнений часник – вам потрібно зробити таким чином дрібні панірувальні сухарі. Посипте курку цією сумішшю, знову накрийте папером та побийте качалкою, щоб вбити крихти в м’ясо.
Поставте сковороду на середній вогонь і готуйте курку по три хвилини з кожного боку до хрусткої, золотистої скоринки та повної готовності.
Вичавіть лимон на листя руколи. Коли курка приготується, наріжте її скибочками та покладіть на тарілку разом із зеленню. У такому виді можна подавати як самостійну страву.
В Україні тривають суперечки щодо мобілізації. За словами радника президента США Джейка Саллівана, основна проблема…
Принц Гаррі та Меган Маркл назвали свою доньку Лілібет на честь її прабабусі по батьківській лінії…
Українські чоловіки, які отримали роботу після 18 травня 2024 року, більше не зможуть претендувати на…
В Україні сфальсифіковані понад 25% молочних продуктів, що надходять на ринок. Найчастіше підробляють масло, сири,…
Росія відчуває кадровий дефіцит у війні проти України та звернулась до КНДР за допомогою. У…
Російська армія завдала удару по Дніпру міжконтинентальною балістичною ракетою (МБР). Повітряні сили не повідомили деталей про тип…