У липні багато господинь починають “закривати” огірки – ціна на них цілком прийнятна, а рецептів, як завжди, предостатньо. УНІАН пропонує огірки консервовані класичні з шикарним розсолом.
Запам’ятовуйте, як готувати такі огірки на зиму
Огірки вимити, залити холодною водою, залишити на 1-2 години. Банки промити содою і стерилізувати над парою 5 хвилин, прокип’ятити кришки. Залити окропом лавровий лист і кріп, залишити на 1 хвилину.
Розкласти по банках інгредієнти: перець шматочками, лавровий лист, чорний і запашний перці, часник, парасольки кропу. Огірки викласти в банки спочатку вертикально, відрізаючи плодоніжку, другий ряд розмістити горизонтально. Зверху додати ще часнику й кропу, залити окропом, накрити кришками, залишити на 10 хвилин. Злити воду, закип’ятити знову, залити, накрити кришками. Після другої заливки воду вилити зовсім.
Приготувати маринад: на 1 літр води – 1 ст. л. солі та 2,5 ст. л. цукру. Потрібно довести до кипіння, розчинити сіль і цукор. Залити свіжим маринадом огірки в банках. У 1-літрову банку додати оцет, відразу закатати банки. Перевернути, прибрати в тепле місце, укутати ковдрою до охолодження.
Верховна Рада ухвалила два важливі закони, які стосуються мобілізації, і вони можуть суттєво вплинути на…
Казки про багатство завжди починаються однаково: несподіваний виграш у лотерею, море щастя і нові перспективи.…
Колишній командувач армією США в Європі Бен Годжес вважає, що Крим має військове, економічне та…
Українська податкова служба отримала багато даних про наших громадян та бізнеси за кордоном завдяки автоматичному…
Концепцію ракет середньої дальності Росія успадкована ще в СРСР. Ракети "Орешник", одну з яких росіяни…
Західний світ не готовий до широкомасштабної війни, такої як зараз в Україні. Про це заявив…