У липні багато господинь починають “закривати” огірки – ціна на них цілком прийнятна, а рецептів, як завжди, предостатньо. УНІАН пропонує огірки консервовані класичні з шикарним розсолом.
Запам’ятовуйте, як готувати такі огірки на зиму
Огірки вимити, залити холодною водою, залишити на 1-2 години. Банки промити содою і стерилізувати над парою 5 хвилин, прокип’ятити кришки. Залити окропом лавровий лист і кріп, залишити на 1 хвилину.
Розкласти по банках інгредієнти: перець шматочками, лавровий лист, чорний і запашний перці, часник, парасольки кропу. Огірки викласти в банки спочатку вертикально, відрізаючи плодоніжку, другий ряд розмістити горизонтально. Зверху додати ще часнику й кропу, залити окропом, накрити кришками, залишити на 10 хвилин. Злити воду, закип’ятити знову, залити, накрити кришками. Після другої заливки воду вилити зовсім.
Приготувати маринад: на 1 літр води – 1 ст. л. солі та 2,5 ст. л. цукру. Потрібно довести до кипіння, розчинити сіль і цукор. Залити свіжим маринадом огірки в банках. У 1-літрову банку додати оцет, відразу закатати банки. Перевернути, прибрати в тепле місце, укутати ковдрою до охолодження.
У одній із лікарень Великої Британії в 1967 році випадково переплутали двох новонароджених. Про медичну…
Google оновив знімки на картах, через що випадково "засвітив" розміщення військових систем України. Керівник Центру…
Рівень заробітної плати в державних органах України демонструє величезну різницю між зарплатами чиновників та середнім…
Темпи мобілізації в Україні знижуються, що викликає занепокоєння у керівництва країни. Про це повідомив секретар…
Іноді трапляється, що військово-лікарська комісія (ВЛК) визнає особу придатною до військової служби, але через стан…
У зимовий сезон шапка стає не тільки засобом захисту від холоду, а й важливою деталлю…