Categories: Рецепти

Топ-5 рецептів смачних і корисних бутербродів, від яких не наберете вагу

Бутерброди – це чудовий варіант для перекусу. Їх не треба довго готувати, можна їсти вранці, на роботі в обід і ввечері. А щоб така їжа була не лише смачною, а ще й корисною, можна робити бутерброди з продуктів, які містять купу вітамінів. І хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? Дієтологиня Світлана Фус на своїй сторінці в Instagram опублікувала 5 рецептів корисних і водночас смачних канапок, від яких не буде жодного зайвого кілограма.

Як приготувати смачні й корисні бутерброди, які не шкодитимуть фігурі

  • Рецепт №1. На хліб намастіть м’який вершковий сир. Наріжте тоненькими скибочками авокадо і покладіть зверху. Завершіть бутерброд яйцем-пашот і посипте своєю улюбленою зеленню.
  • Рецепт №2. Це багатошаровий бутерброд. Першим шаром на хліб покладіть листя будь-якого зеленого салату. Потім – два кільця помідора, зверху викладіть консервований тунець. Поріжте кубиком яйце і наріжте будь-яку зелень, перемішайте й посипте бутерброд.
  • Рецепт №3. На хліб намастіть м’який вершковий сир, покладіть дві-три тоненькі смужки огірка. Зверху – слабосолону червону рибу, прикрасьте бутерброд гілочками кропу.
  • Рецепт №4. Поріжте сир з пліснявою і грушу, попередньо очистивши її від шкірки. Покладіть на висівковий хліб шар сиру, потім грушу, додайте руколу і посипте бутерброд волоськими горіхами. Таку канапку можна робити без хліба.
  • Рецепт №5. На хліб покладіть листя будь-якого зеленого салату, потім додайте дві скибочки твердого сиру. Зверху на сир покладіть нарізані маслини й селеру.
Ольга Степанова

Recent Posts

Гасіть вже світло в сусідів: кияни гостро реагують на відсутність знеструмлень в будинках-щасливчиках

Під дописами-звітами компанії ДТЕК Київські електромережі мешканці мікрорайонів почали активно "здавати" сусідні будинки, у яких…

2 секунди ago

Гад якийсь: що відомо про нового коханого Наталі Портман

Рік тому весь світ уважно стежив за драмою, що розгорталася у родині Наталі Портман. У травні…

8 хв. ago

Мільйон доларів за свою людину на Львівській митниці: пасинку директора інституту судекспертиз повідомили про підозру

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) повідомили про підозру Назару Шептицькому, пасинку провідного судового експерта Олександра Рувіна. Він…

21 хв. ago

Байден попросив не планувати йому заходи після 20:00, щоб більше спати

У відповідь на недавні невдачі в публічних виступах, президент США Джо Байден закликав губернаторів-демократів утриматися…

28 хв. ago

Друг Гіркіна: на фронті ліквідували ще одного відомого пропагандиста (фото)

Останнім часом все частіше з’являються цікаві новини про російських пропагандистів, яким тотально не щастить. Так, у…

40 хв. ago

Двометрова акула у США напала на людей

В американському штаті Техас акула напала на чотирьох відпочивальників. Як пише businessinsider, напади акул рідкісні, і в Техасі…

50 хв. ago