Приготування хрусткої картоплі – не завжди найлегше завдання. Дехто використовує борошно, харчову соду або навіть сіль для досягнення ідеального хрускоту, але всесвітньо відомий шеф-кухар Гордон Рамзі має інший трюк у своєму арсеналі.
Секретним інгредієнтом знаменитого кулінара є манна крупа грубого помелу, яка допомагає створити золотисту хрустку скоринку, зберігаючи внутрішню частину м’якою та пухкою, пише Express.
Це пояснюється тим, що манна крупа вбирає вологу та олію під час приготування, висушуючи шкірку картоплі. Це також може запобігти прилипанню картоплі до дека.
Правоохоронці Києва затримали раніше судимого чоловіка, який виманив у жінки 400 тис. грн під приводом…
4 червня спадкоємиці Сассекських, молодшій доньці Меган Маркл та принца Гаррі – Лілібет Діані Маунтбеттен-Віндзор – виповнилося…
Дубай готовий встановити ще один світовий рекорд, цього разу у громадському транспорті. Незабаром там з'явиться найвища…
Американський мільярдер Ілон Маск написав у соцмережі Х, що шкодує про деякі свої пости про президента США…
Сад, який радує яскравими барвами з початку літа й до самої осені — мрія кожного…
У Сполучених Штатах на 14 червня запланована одна з найбільших хвиль протестів останніх років —…