Приготування хрусткої картоплі – не завжди найлегше завдання. Дехто використовує борошно, харчову соду або навіть сіль для досягнення ідеального хрускоту, але всесвітньо відомий шеф-кухар Гордон Рамзі має інший трюк у своєму арсеналі.
Секретним інгредієнтом знаменитого кулінара є манна крупа грубого помелу, яка допомагає створити золотисту хрустку скоринку, зберігаючи внутрішню частину м’якою та пухкою, пише Express.
Це пояснюється тим, що манна крупа вбирає вологу та олію під час приготування, висушуючи шкірку картоплі. Це також може запобігти прилипанню картоплі до дека.
В Україні викрили масштабну фішингову кампанію, шахраї розсилали фейкові листи нібито від Державної податкової служби (ДПС) із вірусом…
З 2024 року з'явилася можливість надавати електронний військово-обліковий документ. 17 українцям доведеться пройти облік у…
Вівсянка - класичний вибір сніданку, багатого на клітковину і здатного підтримати здоров'я серця та травлення. Однак…
Після змін у законодавстві щодо мобілізації та військового обліку, багато українців, які раніше були визнані…
Підвищення цін в Україні не оминуло й рибу. У квітні здорожчав бюджетний свіжий короп. Вартість слабосоленої…
Халід Джавед під час своєї подорожі з Мумбаї до села Тангкхул Нага в Маніпурі (Індія)…