Приготування хрусткої картоплі – не завжди найлегше завдання. Дехто використовує борошно, харчову соду або навіть сіль для досягнення ідеального хрускоту, але всесвітньо відомий шеф-кухар Гордон Рамзі має інший трюк у своєму арсеналі.
Секретним інгредієнтом знаменитого кулінара є манна крупа грубого помелу, яка допомагає створити золотисту хрустку скоринку, зберігаючи внутрішню частину м’якою та пухкою, пише Express.
Це пояснюється тим, що манна крупа вбирає вологу та олію під час приготування, висушуючи шкірку картоплі. Це також може запобігти прилипанню картоплі до дека.
Українські родини можуть незабаром зіткнутися з новим ударом по гаманцю — ціни на м’ясо зростуть…
Кінець світу — не вигадка, а доволі конкретна перспектива, яка, за розрахунками вчених NASA та…
Сили оборони України завдали нищівного удару по військовій техніці росіян у районі Роботиного, що на…
В Україні активно обговорюють можливість запровадження обов'язкової військової служби для всіх громадян — незалежно від…
Чутки про те, що кожен переказ на банківську картку в Україні може оподатковуватись, викликали резонанс…
Верховна Рада ухвалила за основу скандальний законопроєкт про професійну освіту № 13107-д, який обмежує використання української…