Бульйон – одна з найпопулярніших рідких страв. Варити його нескладно, однак все можуть вирішити дрібниці.
Один з головних критеріїв вдалого бульйону – його прозорість. Так, в процесі приготування важливо збирати шумовиння, але на результат може вплинути навіть вода, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Doradca smaku.
Досвідчені господині та кулінари переконані, що найкращим бульйон виходить тоді, коли його приготування починається з дуже холодної води. Відтак, вони радять класти кістки або курку одразу в каструлю.
Також вони зазначають, що для певності потрібно використовувати фільтровану воду. Якщо такої можливості немає, то вода з крана повинна добре стекти, інакше бульйон вийде каламутним й не надто апетитним.
Бізнесмен Ілон Маск хоче прибрати Кіра Стармера з посади прем'єр-міністра Великобританії до наступних виборів. Про…
Українці не можуть повірити, що працівник ТЦК, якого підозрюють у вбивстві, суд відпустив на волю. Нагадаємо,…
Цієї зими погода в Україні неабияк дивує аномальним теплом. Великих морозів і сильних снігопадів ще…
Інфлюенсер повернувся у соціальні мережі після майже трирічної перерви – і одразу шокував публіку. Він…
В Україні викрили шахрайську схему: зловмисники використовують номер телефону, залишений під лобовим склом авто, разом…
Доктор філософських наук, директор Інституту соціології НАН України Євген Головаха поділився своїм прогнозом щодо повернення…