Бульйон – одна з найпопулярніших рідких страв. Варити його нескладно, однак все можуть вирішити дрібниці.
Один з головних критеріїв вдалого бульйону – його прозорість. Так, в процесі приготування важливо збирати шумовиння, але на результат може вплинути навіть вода, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Doradca smaku.
Досвідчені господині та кулінари переконані, що найкращим бульйон виходить тоді, коли його приготування починається з дуже холодної води. Відтак, вони радять класти кістки або курку одразу в каструлю.
Також вони зазначають, що для певності потрібно використовувати фільтровану воду. Якщо такої можливості немає, то вода з крана повинна добре стекти, інакше бульйон вийде каламутним й не надто апетитним.
Український уряд не відкидає потенційного залучення до військової служби українських чоловіків, які перебувають за кордоном.…
Україні триває загальна мобілізація через повномасштабну війну. Проте деякі чоловіки мають право на бронювання від…
В тканинах майже всіх риб і молюсків, виловлених у Тихоокеанському північному заході, виявили частинки пластику та…
Молодим людям в Україні, які не стануть на військову службу після досягнення 17 років, загрожують…
З 1 січня 2025 року в Україні набули чинності нові правила розрахунку допомоги по вагітності та пологах.…
Туреччина продовжує активно обговорювати тему Башара Асада та його дружини. Так, на турецькому телеканалі Haber…