Бульйон – одна з найпопулярніших рідких страв. Варити його нескладно, однак все можуть вирішити дрібниці.
Один з головних критеріїв вдалого бульйону – його прозорість. Так, в процесі приготування важливо збирати шумовиння, але на результат може вплинути навіть вода, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Doradca smaku.
Досвідчені господині та кулінари переконані, що найкращим бульйон виходить тоді, коли його приготування починається з дуже холодної води. Відтак, вони радять класти кістки або курку одразу в каструлю.
Також вони зазначають, що для певності потрібно використовувати фільтровану воду. Якщо такої можливості немає, то вода з крана повинна добре стекти, інакше бульйон вийде каламутним й не надто апетитним.
"Дивний період" впливу бізнесмена Ілона Маска на обраного президента США Дональда Трампа незабаром закінчиться, про це…
Керування автомобілем взимку може стати справжнім випробуванням навіть для досвідчених водіїв. А новачки, які першу…
У Запоріжжі спалахнув скандал за участю ТЦК. Декілька чоловіків, яких доставили до місцевого військкомату, стверджують,…
За нинішніх умов мобілізації в Україні демобілізація є малоймовірною. Як передає кореспондент УНІАН, про це…
Зірка TikTok подав до суду на свою екскохану після того, як вона нібито раптово закінчила…
Якщо ви виявили, що ваші дані у різних військових облікових документах не збігаються, не переживайте…