Стопка свіжоприготованих млинців – це чудове частування для вихідного дня. Їх можна їсти з різними соусами та фруктами.
BBC Good Food поділився “безпомилковим” рецептом, за яким виходить 12 порцій і гарантовано будуть “ідеальні млинці щоразу”.
У великій мисці змішайте борошно, яйця, молоко, олію та дрібку солі. Збийте разом, поки суміш не стане однорідною та схожою на сметану. За можливості залиште тісто на 30 хвилин або можете одразу готувати.
Злегка змастіть сковороду олією. Коли вона нагріється, готуйте млинці.
Подавайте їх, притрусивши цукровою пудрою. За бажанням млинці можна загорнути у харчову плівку та тримати у морозилці до двох місяців.
Новорічний період часто стає моментом для початку змін, і багато людей вирішують покращити своє здоров’я…
Проблема паркування — одна з найгостріших у великих містах, і Київ тут не є винятком.…
Українці зобов'язані регулярно оновлювати показання лічильників у квартирах, щоб уникнути додаткових витрат на комунальні послуги.…
Риторика обраного президента США Дональда Трампа щодо Канади викликає занепокоєння у канадських політиків. Його заяви про те,…
Після початку повномасштабного вторгнення над територією України заборонені польоти пасажирських літаків. Однак ресурс Flightradar24 зафіксував…
Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський відмовився розкривати інформацію про працівників, які отримують понад 100 тис.…